Bine ai venit in

ZONA D-MAXLUMEA PICK-UP-URILOR

Cu o productie anuala de aproximativ 700.000 de vehicule comerciale si 1.200.000 unitati de motoare diesel, firma japoneza ISUZU este unul dintre specialistii in motoare diesel, recunoscut pe plan mondial si unul dintre principalii producatori de autovehicule comerciale si motoare diesel.

Lider de piata in Japonia, numarul unu pe piata americana in topul masinilor de import, cu o activitate de succes in Asia, Europa si Australia, Isuzu si-a consolidat pozitia, ca al treilea cel mai mare producator de vehicule comerciale. Aceasta pozitie puternica pe piata se bazeaza pe centre de cercetare si dezvoltare in peste 120 de tari din intreaga lume, axate in special pe dezvoltarea tehnologiei ce foloseste atat combustibili cum ar fi motorina, gaze naturale si solutii hibride, cat si combustibili alternativi. Aceste centre de competenta includ, de asemenea Isuzu Motors GmbH Germania in Ginsheim-Gustavsburg langa Frankfurt pe Main, modele marcii sunt adaptate la cerintele pietelor europene.

Colaborari , precum si proiecte comune cu companii de top si marci de automobile, cum ar fi General Motors, Toyota, Opel si Renault vorbesc de la sine despre competenta Isuzu.

SERVICIILE NOASTRE

Despre noi

ISUZU Rom Auto

 • societate comerciala 100% romaneasca, capital privat
 • infiintata in 2008
 • activitati de import si distributie la nivel national de autovehicule comerciale usoare (sub 3,5 tone) marca Isuzu.

ISUZU Motors

 • actor global, consacrat in productia de vehicule comerciale si tehnologie diesel
 • al 4-lea mare producator de motoare diesel la nivel mondial
 • partener al marilor producatori de automobile
 • dezvoltator al motoarelor diesel, gaze naturale si hibride

No categories selected. To fix this, please login to your WP Admin area and set the categories you want to show by editing this shortcode and setting one or more categories in the multi checkbox field "Categories".

Iata ce spun clientii nostri

Nu esti inca convins?

Test drive

Hai la un Test Drive cu noul Isuzu D-MAX

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu, necesar sa raspundem)

  Telefon

  Alege modelul

  Mesaj  loading